Chiptuning

A motor megfelelő működéséhez minden motorfunkcióhoz tartozó paraméter egymással összhangban történő módosítására van szükség. A tuning során a gyártó által beállított határértékeket is módosítjuk, cél a hatékonyabb motorműködés, nagyobb teljesítményre és nyomatékra optimalizáljuk a motort. Az ECU folyamatosan figyeli környezeti tényezőket és a motor üzemi jellemzőit, ezek alapján folyamatosan szabályozza a motor működési paramétereit.

A bemenőjelek feldolgozása bonyolult, a vezérlő szoftver a lehetséges üzemi állapotokhoz kapcsolódó előre rögzített szabályozási jellemzőket - a grafikus ábrázolás képe után - úgynevezett jellegfelületeket tartalmaz. A chiptuning ezeket a beállításokat módosítja.

A programokat mi készítjük, bármilyen igényt szívesen meghallgatunk!
Programot csak a sikeres előzetes diagnosztika után írunk az autóra, amennyiben műszakilag megfelelő állapotban van. Az elészült program biztonságos keretek közt nyúlt teljesítménynövekedést!
Konkrét árat csak konkrét autóra tudunk mondani annak függvényében hogy milyen technológiával írható / olvasható a motorvezérlő.
Autókatalógusunk segítségével lehetőséged van megtekinteni a tuning adatokat, olvasási eljárásokat és különbző motor paramétereket. Erre a linkre kattintva tudsz beléni!
Iratkozz fel

Hírlevelünkre